Theatervoorstelling 17 Mei Maarhuizen, Winsum Theatervoorstelling 17 Mei Maarhuizen, Winsum
Bastiaan Ragas speelt voorstelling ‘In Gods naam’

Op 17 mei speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in Op Maarhuizen  Winsum. De  gezamenlijke kerken van Bedum, Winsum GTST en Zuidwolde heten u van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via tonnie@goudstee.nl

Persoonlijke reis door de Bijbel
In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Hij verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Organisatoren
Deze theatervoorstelling wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeenten van Bedum , Winsum, GTST , en Zuidwolde in samenwerking met  Nachtzon Mediahuis en PKN . Met de voorstelling hopen zij dat de aanwezigen geraakt worden door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel.  Naderhand is er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om na te praten.  
terug